Tom Struyf

 

 

Tom Struyf (°1983) studeerde in 2007 af aan de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien werkte hij als acteur, auteur en theatermaker. Zijn voorstellingen De Tatiana Aarons Experience (2010), Vergeetstuk (2012) en Another great year for fishing (2014) waren de voorbije jaren veelvuldig te zien in binnen- en buitenland. Dit seizoen speelt Remember the dragons... opnieuw, een multimediale voorstelling die Tom maakte in cocreatie met het Antwerpse theatercollectief BERLIN.

 

Willem De Maeseneer

Willem De Maeseneer (°1985) studeerde in 2007 als licentiaat wijsbegeerte af aan de KULeuven. Sindsdien werkt hij als freelance televisiemaker en scenarist. Sinds Vergeetstuk (2012) werkt hij als dramaturg en theatermaker mee aan de voorstellingen en projecten van Tom Struyf.

 

 

Geert De Vleesschauwer

Geert De Vleesschauwer (°1984) studeerde in 2005 af aan het Narafi te Brussel en behaalde een graduaat in de audiovisuele technieken. Sindsdien werkt hij als zelfstandig cameraman en videomonteur. Op dit moment is hij als videotechnicus vast verbonden aan BERLIN en werkt hij als freelancer mee aan diverse theater- en filmprojecten. Sinds Vergeetstuk (2012) werkt Geert als technicus en videomonteur technisch en inhoudelijk mee aan de voorstellingen van Tom Struyf.