Tom Struyf

Tom Struyf (°1983) is theatermaker, schrijver en landschapsontwerper. In zijn theaterwerk maakt hij het publiek deel van een persoonlijke, integere zoektocht. Terugkerende fascinaties zijn de vermenging van feit en fictie in de wereld om ons heen, hoe we ons verhouden tot verleden en toekomst, en de invloed van maatschappelijke veranderingen op het persoonlijke leven van mensen en gemeenschappen. De voorstellingen van Tom zijn vertellingen met een multidisciplinair karakter. Ze bevinden zich op het snijpunt van theater, documentaire en lecture performance, en flirten met genres als de detective, de coming of age en de roadmovie.

Tom studeerde als acteur af aan de Toneelacademie Maastricht en als landschapsontwerper bij Van Hall Larenstein in Velp (NL). De afgelopen jaren maakte en speelde hij de voorstellingen De Tatiana Aarons Experience (2010), Vergeetstuk (2012), Another great year for fishing (2014) en Dier (2020), en creëerde hij samen met Berlin Remember the Dragons (2017).

 

Willem De Maeseneer

Willem De Maeseneer (°1985) studeerde in 2007 als licentiaat wijsbegeerte af aan de KULeuven. Sindsdien werkt hij als freelance televisiemaker en scenarist. Sinds Vergeetstuk (2012) werkt hij als dramaturg en theatermaker mee aan de voorstellingen en projecten van Tom Struyf.

 

 

Geert De Vleesschauwer

Geert De Vleesschauwer (°1984) studeerde in 2005 af aan het Narafi te Brussel en behaalde een graduaat in de audiovisuele technieken. Sindsdien werkt hij als zelfstandig cameraman en videomonteur. Op dit moment is hij als videotechnicus vast verbonden aan BERLIN en werkt hij als freelancer mee aan diverse theater- en filmprojecten. Sinds Vergeetstuk (2012) werkt Geert als technicus en videomonteur technisch en inhoudelijk mee aan de voorstellingen van Tom Struyf.