Tom Struyf

Tom Struyf (°1983) is acteur, auteur en theatermaker.
In zijn voorstellingen maakt hij het publiek deel van een persoonlijke, integere zoektocht naar fenomenen die kenmerkend zijn voor deze tijd. Een rode draad in zijn werk is de vermenging van feiten en fictieve elementen.
De voorstellingen van Tom zijn vertellingen met een eigentijds, multidisciplinair karakter. Ze bevinden zich op het snijpunt van theater, documentaire, film en lecture performance, en flirten met genres als de detective, de coming of age en de roadmovie.

Tom studeerde in 2007 af aan de Toneelacademie Maastricht. Zijn voorstellingen De Tatiana Aarons Experience (2010), Vergeetstuk (2012) en Another great year for fishing (2014) waren de voorbije jaren veelvuldig te zien in binnen- en buitenland. Dit seizoen gaat Dier in première, een nieuwe voorstelling die hij creëert samen met onder meer performer Judith de Joode en componist William Bakker.

 

Willem De Maeseneer

Willem De Maeseneer (°1985) studeerde in 2007 als licentiaat wijsbegeerte af aan de KULeuven. Sindsdien werkt hij als freelance televisiemaker en scenarist. Sinds Vergeetstuk (2012) werkt hij als dramaturg en theatermaker mee aan de voorstellingen en projecten van Tom Struyf.

 

 

Geert De Vleesschauwer

Geert De Vleesschauwer (°1984) studeerde in 2005 af aan het Narafi te Brussel en behaalde een graduaat in de audiovisuele technieken. Sindsdien werkt hij als zelfstandig cameraman en videomonteur. Op dit moment is hij als videotechnicus vast verbonden aan BERLIN en werkt hij als freelancer mee aan diverse theater- en filmprojecten. Sinds Vergeetstuk (2012) werkt Geert als technicus en videomonteur technisch en inhoudelijk mee aan de voorstellingen van Tom Struyf.