Tom Struyf

 

 

Tom Struyf (°1983) studeerde in 2007 af aan de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien werkte hij als acteur, auteur en theatermaker bij oa Theater Artemis, HETPALEIS, Onafhankelijk Toneel en detheatermaker. Zijn voorstellingen De Tatiana Aarons Experience (2010), Vergeetstuk (2012) en Another great year for fishing (2014) waren de laatste jaren veelvuldig te zien in binnen- en buitenland. Dit seizoen speelt hij ze alle drie opnieuw, en creëert hij samen met het Antwerpse theatergezelschap BERLIN Remember the dragons, een multimediale voorstelling met en voor kinderen.

 

Willem De Maeseneer

Willem De Maeseneer (°1985) studeerde in 2007 als licentiaat wijsbegeerte af aan de KULeuven. Sindsdien werkt hij als freelance televisiemaker en scenarist voor zowel VRT als een aantal Vlaamse productiehuizen (De Chinezen, Hotel Hungaria, Menuet, Bonka Circus). Sinds Vergeetstuk (detheatermaker & kc Monty, 2012) en De Hemelvaarders (kc Monty, 2013) werkt hij als dramaturg en theatermaker mee aan de voorstellingen van Tom Struyf.

 

Geert De Vleesschauwer

Geert De Vleesschauwer (°1984) studeerde in 2005 af aan het Narafi te Brussel en behaalde een graduaat in de audiovisuele technieken, optie cinematografie. Sindsdien werkt hij als zelfstandig cameraman en videomonteur en was als technicus en videospecialist betrokken bij tal van theaterproducties, onder andere bij SKaGeN, Braakland/ZheBilding, De Roovers, Needcompany, HETPALEIS, Luxemburg en BERLIN. Sinds Vergeetstuk (detheatermaker & kc Monty, 2012) werkt Geert als technicus en videomonteur technisch en inhoudelijk mee aan de voorstellingen van Tom Struyf. Samen geven ze ook les aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen.